fbpx

Vind nu jouw oppas in Eindhoven 

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare oppas in de omgeving van Eindhoven? Wij van NannyBee nemen graag je oppasstress uit handen zodat je weer kunt gaan sporten, focussen op je werk of even tijd hebt voor jezelf. Alle oppassers worden bij NannyBee persoonlijk gescreend. Dit houdt in dat de oppas zorgvuldig door ons wordt geselecteerd en daarna bij ons op gesprek komt. 

Breda

Plaatsen rond Eindhoven waar wij oppasdiensten aanbieden:

Veldhoven

Best

Geldrop

Son en Breugel

Helmond

Nuenen

Staat jouw woonplaats er niet bij? Laat het ons dan even weten, dan kijken we met je mee!

Geen oppasstress

Door onze last-minute en oppas ziek service kunt je altijd op een oppas van NannyBee rekenen.

Mannies en Nannies

Naast dat je bij NannyBee een nanny kunt boeken, kun je bij ons ook een manny boeken! Dit zijn enthousiaste en zorgzame jongens die het super leuk vinden om op te passen.

Reviews

Door de reviews in het profiel van een oppasser zorgen wij voor transparantie in ons systeem waardoor jij als ouder verzekerd bent van de kwaliteit van de oppasser.

Gescreende oppassers

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om een goed gescreende oppas te hebben. Daarom worden álle oppassers bij NannyBee persoonlijk en op locatie gescreend.

Zelf de oppas uitkiezen

Bij ons kies je als ouder zelf wie er komt oppassen. Dit gebeurt aan de hand van onze matching-tool waarbij je verschillende filters kunt toepassen. Zo weet je altijd dat de juiste oppasser komt.

Persoonlijke begeleiding

Wij van NannyBee vinden persoonlijke begeleiding écht belangrijk. Daarom blijven we onze oppassers begeleiden en helpen we je echt graag.